Gastronomi ve Mutfak Sanatları / Online Tanıtım

Gastronomi ve Mutfak Sanatları / Online Tanıtım

Innovative Gastronomy and Culinary Arts Education - Yenilikçi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi

   
Dünyanın önemli pastacılık okullarından Ducasse Education’la, Michelin yıldızlı restoranlarla ve Boston Üniversitesi ile yaptığımız uluslararası işbirliktelikleri ile dünyaya açılırken UNESCO/UNITWIN ağlarında yaptığımız çalışmalarla da Türk Mutfağını dünyaya tanıtma hedefimize doğru ilerliyoruz. Türkiye'nin ilk Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü olan bölümümüz şimdi de  Türkiye’de bu alanda modüler eğitime geçen ilk bölüm oldu. Modüler Eğitim nedir, bu fikir nasıl ortaya çıktı? Modüler eğitimin, çift ana dal veya yan dal eğitimlerinden farkı var mı? Bu eğitim modeli bana ne katacak? Ben bu bölümden çıkınca ne iş yapacağım? Mezunlarınız ne iş yapıyorlar? Güzel Sanatlar Fakültesi altında olmanın avantajları nelerdir? gibi sorularınız varsa bu yayında buluşalım.

Yayın Saati
09:30 ~ 10:30
11:30 ~ 12:30
13:30 ~ 14:30
15:30 ~ 16:30
17:30 ~ 18:30